Zidne naljepnice su sve češći ukras

Svi oni koji se useljavaju u potpuno novi, prazan dom, imaju jako puno posla. A on se sastoji u uređivanju svih prostorija, od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, itd. Iako se možda na prvi pogled to može činiti vrlo jednostavno, jednom kada se zaputite u neki salon namještaja i vidite taj veliki izbor, shvatit ćete da to nije baš jednostavno.

Zidovi će uglavnom biti obojani nekim bojama, no tražite li ipak neku zanimljiviju opciju, onda su razne zidne naljepnice odličan izbor. Dostupne u raznim varijantama, dimenzijama i bojama, odlično će se uklopiti u svaki prostor.

Tekstualni oblici zidnih naljepnica

Za dječje sobe mnogi će se odlučiti za neke naljepnice s motivima životinja, likova iz crtića i slično. No, tražite li neko zanimljivo rješenje za svoju dnevnu sobu ili primjerice radnu sobu, vjerojatno se nećete odlučiti za slične ideje. A možda su tekstualni oblici upravo ono što vam je potrebno. Kada su u pitanju tekstualne zidne naljepnice citati su vrlo čest odabir. Oni vam pružaju mogućnost da se izrazite i na svoj zid stavite nešto što vas opisuje, nešto što vam se jednostavno sviđa ili neki potpuno neutralan natpis.

 

To se može vrlo lako uklopiti u razne prostore te se može odlično prilagoditi za moderne prostore, ali i za one nešto veselije, življe i slično. Svatko tako može pronaći onu idealnu za sebe, ovisno o svom prostoru.

Veliki izbor naljepnica s citatima

Brojne trgovine s opremom za dom nude vrlo veliki izbor. Osim vrlo velikog izbora raznih slika koje možete nalijepiti na zid, često ćete u takvim trgovinama pronaći i poseban dio – zidne naljepnice citati. Ovdje ćete pronaći vrlo veliki izbor citata koje možete postaviti na svoj zid i koji se, ovisno o kontekstu, mogu odlično uklopiti u razne prostore.

Neki od zanimljivih citata koje možete pronaći:

  • Obitelj je gdje život počinje i ljubav nikad ne završava
  • Ljubav je ono divno čudo što nas štiti od zla, donosi nam sreću, a ovaj svijet pretvara u rajski vrt
  • Sve što sam o životu naučio može se svesti na tri riječi: život ide dalje
  • Život je sladak poput kolača

Popularnost citata na engleskom jeziku

Iako će mnogi razmišljati samo o citatima na hrvatskom, mnogi se radije odlučuju za one na engleskom. Njihova ponuda je u pravilu često i još bogatija pa je lakše pronaći onaj idealan. Evo nekih zanimljivih primjera:

  • The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
  • We love you to the moon and back
  • Don’t dream your life, live your dreams
  • Coffee and love are best when they are hot

Osim onih gotovih, možete se odlučiti i za potpuno personalizirano rješenje. Naime, postoje tvrtke koje vam mogu ponuditi izradu vlastitih zamisli. To znači da njima možete napisati određeni citat, izabrati vrstu slova, boje i sve ostalo te ća vam tvrtka to vrlo brzo napraviti te ćete dobiti jedinstvenu zidnu naljepnicu.

Uklopite naljepnice s prostorijom

Zidne naljepnice sa citatima se mogu jednostavno uklopiti u svaku prostoriju u domu. Primjerice, u kuhinju će se odlično uklopiti ona s natpisom “Kuhinja je srce doma”. U dječju sobu će odlično pristajati natpis “Volimo te do neba i natrag”.

Jednostavno odaberite prikladan natpis i postavite ga na prikladno mjesto u svakoj prostoriji. Odlučite se za one manjih ili većih dimenzija, ovisno o ostalim komadima namještaja.

Ponuda u lokalnim i internetskim trgovinama

Zidne naljepnice s citatima možete pronaći u lokalnim i internetskim trgovinama. Tako ćete često u lokalnim trgovinama pronaći kataloge koji skrivaju veliki asortiman raznih modela u kojem biste trebali moći pronaći nešto za svoj dom.

No, mnogi će se radije odlučiti za kupnju u internetskoj trgovini, poput primjerice one iza internetske stranice stenska-nalepka.si. Ovdje na puno jednostavniji način možete pogledati cjelokupnu ponudu i odlučiti se za idealnu varijantu. Odaberite li primjerice kategoriju zidne naljepnice citati, vidjet ćete vrlo veliki izbor. A svaki od modela predstavljen je s nekoliko različitih slika. One koje kupcima mogu biti od najveće pomoći su one koje su uslikane u stvarnom domu. Tako možete dobiti puno bolji dojam o tome kako bi pojedina zidna naljepnica izgledala u prostoru, primjerice u dnevnom boravku, iznad trosjeda i sl. Upravo takve slike mogu vam dati odličnu inspiraciju i možda vam se baš zbog njih svidi određena zidna naljepnica.

Slični postovi: