Sri. tra 14th, 2021

Vijesti

Samsung je početak godine iskoristio kao priliku da predstavi svoje najnovije televizore za 2021. Zbog pandemije korona virusa, ceo događaj se dešavao u virtuelnom svetu, ali nema sumnje da je južnokorejska kompanija pripremila inovatvne uređaje u ovom segmentu gde godinama odlično pariraju konkurenciji izbacujući nove tehnologije.

Izvorni članak

... Čitaj više

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

For Crying Out Loud ili o plakanju je sadržaj prenesen sa Elle.hr.

Izvorni članak

... Čitaj više
Flying solo Flying solo 1 min read

Od bijesne usidjelice do crazy cat lady – solerice tradicionalno nemaju atraktivnu reputaciju, no suvremene studije pokazuju da su najsretnija skupina na svijetu upravo – single žene. U društvu u kojem se čini da je osnovna mjerna jedinica par, ostati slobodan na duge staze još je tabu i dok sve više mladih ljudi napušta uvriježene ljubavne obrasce, a mnogi istražuju aromantični spektar, je li vrijeme da redefiniramo odnos prema sretnom soliranju?

Flying solo je sadržaj prenesen sa Elle.hr.

Izvorni članak

... Čitaj više