Pon. ožu 4th, 2024

Uncategorized

Svi ljubitelji vožnje na dva kotača znaju kako je za sigurnu vožnju motociklom važno više stvari. Prije svega, motocikl mora biti tehnički ispravan. A s druge strane, vrlo je važno da svaki vozač ima i kvalitetnu moto opremu. Ona se sastoji od više različitih dijelova, a najznačajnije su moto obuća i odjeća.

Postoje razne vrste odjeće za vožnju motocikla, a kao jedna od vrlo važnih uvijek se izdvaja moto jakna. Ona će vozača učinkovito zaštititi od mogućih padova ili raznih udara, a ujedno će biti i zanimljiv modni dodatak.…

... Čitaj više

Najveća regionalna konferencija, Weekend Media Festival, ove je godine ponovno oživjela prostore stare Tvornice duhana u Rovinju i pod sloganom ‘Živio život’ slavila život i zajedništvo. Riječ je o regionalnom događaju koji na jednom mjestu okuplja brojne stručnjake iz svijeta medija i komunikacija te donosi najnovije trendove, znanja i uspješne prakse iz industrije.

O kojim se aktualnim temama govorilo na 14. Weekend Media Festivalu u Rovinju je sadržaj prenesen sa Elle.hr.

Izvorni članak

... Čitaj više

Floralni motivi dominiraju tattoo trendovima

Da tetovaže nipošto ne moraju odavati dojam grubosti dokazuju novi trendovi u tetoviranju koji vrlo često kao osnovni motiv uzimaju cvijet i stiliziraju ga sukladno senzibilitetu artista, ali i osobe koja će ga nositi na svojoj koži.

Ako ste oduvijek željeli tetovažu, ali preferirate nešto nježno, romantično i ženstveno, tada biste među našim prijedlozima mogli pronaći inspiraciju. Danas su vrlo popularne tetovaže koje se doimaju kao da je slika napravljena vodenim bojama ili pak kao da su izvezene na koži, a već neko vrijeme obožavamo one linearne napravljene izrazito tankom iglom koja ostavlja vrlo elegantan …

... Čitaj više