Sjenila za auto prolaznicima onemogućavaju pogled u unutrašnost automobila

Sjenila za auto pomoći će vam po ljeti

Klizne zavjese popularne su jer se mogu micati i rastvarati veoma jednostavno, a nešto su skuplje i kvalitetnije rješenje od vakuumskih sjenila. Rolo sjenila su slična poput zavjesa i veoma su popularna unazad nekoliko godina, pogotovo zbog zanimljivih slika i atraktivnosti koju pružaju djeci.

Sjenila za auto izgledaju elegantno
Sjenila za auto bitno pridonose poboljšanju uvjeta za sve putnike u autu

Postoje i tipska sjenila koja se profesionalno montiraju na prozore automobila i pružaju najkvalitetniju zaštitu od sunca. Ona su skuplja, no puno kvalitetnija i bolja zaštita od sunca za putnike i unazad nekoliko godina sve su popularnija. Ova sjenila su posebno prilagođena za model automobila i mora ih stavljati profesionalac, te je zbog toga njihova zamjena nešto skuplja.

Sjenila za auto hlade automobil

Ne u doslovnom smislu, no ako koristite sjenila za auto tada će manje topline ući u njega i bit će vam ugodnije. Osim toga, sunce nikako ne bi trebalo shvaćati olako i pogotovo na dužim relacijama automobilska sjenila su obavezna oprema.

Prolazak sunčevih zraka kroz staklo može imati negativniji utjecaj od samog izlaganja sunca, stoga imajte na umu da zaštitite vas i ostale putnike u automobilu i spriječite rizik od nekih kožnih problema ili crvenila.

Slični postovi: