Kvalitetni gumi tepisi

Održavanje čistoće lakše je uz gumene auto tepihe

Generalno govoreći, tekstilni auto tepisi nježniji su na dodir i pružaju nešto više mogućnosti igre s bojom i motivima, no teže se čiste i upijaju vlagu što može dovesti do razvijanja neugodnih mirisa. Samo oni veoma gusto tkani mogu se čistiti jednostavnije je manje upijaju vodu, no njihove cijene često nisu pristupačne.

S druge strane, gumi tepisi za auto su dugotrajniji, zadržavaju vodu, mogu se oprati u običnoj vodi i ne upijaju vodu, pa se samim time lakše i održavaju, a uz to su i veoma pristupačne cijene. Iako ne nude toliko raznolikosti što se tiče uzoraka, i dalje se mogu pronaći u nizu različitih boja koje nikada neće izbijeliti.

Gumi tepisi za auto
Gumi tepisi za auto su bolja opcija od alternative

Originalni i zamjenski auto tepisi

U osnovnoj opremi svakog novog automobila uključeni su i tepisi. Ipak, imate li stare i dotrajale koje želite zamijeniti, pruža vam se nekoliko opcija za kupnju auto tepiha. S jedne strane, mnoga odlagališta auto otpada nude mogućnost kupnje raznih auto dijelova – kao na primjer korištenih gumenih tepiha za auto. Ipak, iako je cijena povoljnija, problem može predstavljati kupnja cijelog seta, ali i njihovo stanje. 

Druga, skuplja mogućnost je kupnja originalnih gumenih tepiha od proizvođača. Iako će oni savršeno odgovarati vašem automobilu, cijena bi vas mogla iznenaditi. Na kraju tu su i zamjenske varijante, kao zadnja opcija, koja vam također pruža i nešto prostora za igru i kreativnost.

Tražite li i neko rješenje za rješavanje problema čistoće u prtljažniku, korito prtljažnika je odlična i jeftina opcija koju možete kupiti u online trgovini Withcar.hu.

Nastavite čitati cijeli članak o temi gumi tepisi.

Slični postovi: