Narukvicama do potpunog stajlinga

Narukvice su komad nakita koji je prikladan za svaku prigodu. One su prvi izbor dama koje nastoje obogatiti i istaknuti svoju odjevnu kombinaciju kao i onih koje nakit koriste za isticanje svog stila i svoje osobnosti.
Narukvice se ubrajaju u bezvremenski modni dodatak koji izdiže i obogaćuje stajling, izražava stil i naglašava ženstvenost. To su opravdani razlozi njihove popularnosti kod pripadnica nježnijeg spola. Pristaju svakoj ruci, a dojam koji ostavljaju je toliko snažan da ćete zasigurno biti zapaženi te ostati još dugo zapamćeni.

Narukvice mogu biti i vrlo lijep dar. Želite li darovati dragu vam osobu povodom rođendana, imendana, promocije i sl. pažljivo odabrana narukvica je poklon s kojim zasigurno nećete pogriješiti.

Bogata ponuda i raznolik izbor

Tržište nudi zaista širok izbor različitih modela i oblika narukvica. Možete birati između jednostavnih modela, pogodnih za svakodnevno nošenje do onih raskošnih, atraktivnih i maštovitih nesvakidašnjih modela.

Bogata i raznovrsna ponuda uključuje narukvice od raznih materijala kao što su metal, plastika, tkanina, koža, guma itd. Posljednjih godina izuzetno su popularne narukvice izrađene od konca ili špage, s ili bez dodatnih umetaka.

Jednostavne klasične narukvice podrazumijevaju klasičan stil, jedan materijal i jednu boju. Kompleksniji ili raskošniji modeli su oni izrađeni od mnoštva različitih dijelova, od više različitih materijala s uključenim različitim dodacima ili umecima poput kristala, drveta, metala i sl.

Tradicija ili trend?

Ako ste klasičar i volite igrati na sigurno neka vaš izbor budu tradicionalne narukvice od bijeloga ili žutoga zlata ili pak srebra. Volite li blještavilo i dodatke birajte narukvice ukrašene biserima ili dijamantima. S druge strane, ako ste temperamentna osoba koja voli akciju, živost i veselje tada će vam apsolutno pristajati moderne narukvice različitih oblika i boja.

Kod pripadnica mlađe generacije omiljeni su trendi šareni, razigrani i prpošni modeli narukvica koji oko sebe šire posebnu vrstu pozitivne energije. Također, ništa manje popularni nisu ni modeli s raznim dodacima kao što su primjerice privjesci različitih veličina i oblika.

Izbor prigodne narukvice

Ako naginjete jednostavnosti i eleganciji, birajte narukvicu minimalističkog dizajna s kojom ćete svakako biti uočeni, ali istovremeno nećete “upadati u oči”. Ako se pak ubrajate u ekstravagantne osobe koje vole biti primijećene, tada su za vas savršen izbor upadljive i ekstravagantne narukvice koje će se pobrinuti da u svakoj prilici i na svakom mjestu budete zapažene.

Također, važno je napomenuti da nakit kao što je narukvica uvelike može doprinijeti podizanju cjelokupnog stajlinga pa i tome vodite računa kod izbora ovog nakita. Pomno odabrana narukvica može i onu najjednostavniju odjeću uzdići na jednu višu razinu. Tako se primjerice uz dodatak zanimljive narukvice vaša sasvim obična majica i klasične traperice mogu u trenu pretvoriti u zanimljivu i upečatljivu odjevnu kombinaciju.

Slični postovi: