Kozmetika Revolution će vas oduševiti

Kao jedan od poznatijih brendova kozmetike ističe se kozmetika Revolution koja u svojem širokom asortimanu proizvoda ima sve što je ženama potrebno. Njihovi kvalitetni proizvodi osigurat će vam odličan izgled i natjerati vas da se zaljubite u ovaj brend. Kozmetika Revolution nastala je 2014. godine u Londonu i u svega nekoliko godina postala je poznato ime među ženama. Već na prvi pogled ovi proizvodi će vas oduševiti, a sve o tome kakve proizvode ova kozmetika nudi pročitajte u nastavku teksta.

Make up Revolution palete sjenila

Kao jedan od glavnih proizvoda kojim se kozmetika Revolution može pohvaliti istaknuti ćemo njihove revolucionarne palete sjenila za oči. Već na prvi pogled vidjet ćete kvalitetu ovog brenda i pažnju usmjerenu ka detaljima. Kutijica sjenila za oči Revolution je veoma lijepa i jednostavnost dizajna u sebi krije nevjerojatne boje. Palete dolaze s raznim spektrima boja, od neutralnih i hladnih boja, do oštrih boja za sve one žene koje se vole isticati šminkanjem.

Ovaj mladi brend uvijek kombinira palete s kvalitetnim highliterima koji dolaze u prekrasnim bojama breskve ili bijelim i zlatnim tonovima. Paleta sjenila je unikat na tržištu upravo zbog nevjerojatnih boja koje se nalaze u njoj. Proizvodi ovog brenda svrstavaju se u niži cjenovni rang, a kvaliteta koju dobivate je višestruka u odnosu na novac. Valja napomenuti i da kozmetika Revolution ne troši astronomske svote novaca u marketing, već veliki dio svojih reklamnih kampanja obavlja pomoću poznatih britanskih influencerica.

Najpoznatije palete sjenila za oči

Glavna i najpoznatija paleta sjenila za oči zasigurno je Revolution Flawless koja sadrži čak 32 nijanse jačih i toplih boja u shimmer i mat izvedbi. Ova paleta oduševit će svaku ženu i dati vam sve što vam je potrebno za šminkanje očiju. Osim toga, u ponudi se ističe i Iconic Fever paleta sjenila za oči koja sadrži 15 jakih boja. Na ovu paletu najčešće se odlučuju žene koje žele biti primjećene. Valja napomenuti da su sve palete koje kozmetika Revolution stavlja na tržište 100% cruelty-free i veganski proizvodi.

Ostali Revolution proizvodi

Iako su palete sjenila za oči najpoznatiji proizvod koje ima kozmetika Revolution, valja istaknuti i neke druge proizvode kojima se ova kozmetika može pohvaliti. Revolution klasična olovka za oči jedan je od njih, a glavni adut ove olovke je niska cijena s obzirom na to da može biti odličan eyeliner. S ovom olovkom možete istaknuti svoje oči i stvoriti zavodnički pogled koji sigurno neće proći nezamijećeno.

U ponudi se nalaze još i kozmetika Revolution primer za puder, tekući ruž za usne, trajni gel za obrve, makeup fiksator, kremasti korektori, tuš za oči i svi ostali bitni proizvodi za šminkanje. Osim toga, u ponudi se nalaze i neke hidratantne kreme, a jedan od novijih proizvoda ove kozmetike je tonik za lice o kojem ćemo malo detaljnije pisati u nastavku.

Revolution tonik za lice

Tonik za lice veoma je važan proizvod za njegu i brigu oko lica. On potiče vlastitu snagu kože u borbi protiv nepravilnosti i može vam pomoći u brizi oko suhe ili osjetljive kože. Revolution tonik za lice vašoj koži pružit će dubinsku njegu i čišćenje, te regeneraciju. Ovaj tonik sadrži glikolnu kiselinu i ima niz prednosti na kožu lica. Tonik za lice osigurat će vam dubinsko čišćenje kože i djelovati kao antioksidans. Aloe vera koja je jedan od sastojaka ovog tonika umirit će vašu kožu, a zbog ekstrakta hamamelisa vidljivost proširenih bora smanjit će se na minimum. Revolution tonik za lice dolazi s 2.5% i 5% glikolne kiseline.

Ako se često šminkate, tonik za lice neophodna je stvar koju biste trebali imati u kupaonici. Nanositi ga možete ujutro ili navečer, a on će vam pomoći kao sredstvo za održavanje kože lica što zdravijom. Nakon umivanja na koži vam može ostati vodeni kamenac koji će isušivati kožu, a upravo tonik može koži vratiti prirodnu pH vrijednost. Djelovat će i protuupalno i antibakterijski i njegovo korištenje pogodno je i na osjetljivoj koži koja je sklona raznim alergijama, upalama ili iritacijama. 

Mnoge žene tonik za lice smatraju nevažnim proizvodom i ne obraćaju previše pažnje na njega, no za održavanje kože lica zdravom i lijepom on je jedan od niza proizvoda koje biste trebali koristiti. Može imati niz pozitivnih učinaka na kožu lica, od izjednačivanja boje tena, do poboljšavanja cijelog izgleda kože.

Slični postovi: