Fertility+ je pravi put za stvaranje obitelji

Fertility+ za muškarce

Kao i za žene, Fertility+ za njega može imati niz blagodati na muško tijelo. Konzumiranjem ovog proizvoda muškarci će postići ravnotežu u svojem tijelu i ojačati organizam. Kao i kod žena, ovaj proizvod će i kod muškaraca štititi od oksidativnog stresa, a uz to će poboljšati kvalitetu sjemenske tekućine na prirodan način. Svojom kombinacijom sastojaka ovaj proizvod poboljšava cirkulaciju krvi, koja je muškarcima iznimno važna za erekciju.

Fertility+ za njega poboljšava plodnost

Cink, koji je jedan od glavnih sastojaka Fertility+ dodatka za prehranu, ima niz blagodati i na muško tijelo. Nedostatak cinka u organizmu može negativno utjecati na spermu, koja u tom slučaju može imati manjka vitalnosti da oplodi žensko jajašce. Osim toga cink će se pobrinuti i da tijelo stvara određenu razinu hormona koja je neophodna za pravilno funkcioniranje muškog tijela. Koenzim Q10 poboljšat će kvalitetu sjemena i gustoću, te pokretljivost spermija. On će sjemenu pružiti potrebnu energiju za kretanje kroz žensko tijelo do jajašca i poboljšati šanse za mogućom trudnoćom.

Jedan od glavnih pokazatelja na to da tijelu fali folne kiseline je megaloblastična anemija. To je stanje tijela u kojem ono proizvodi premalo crvenih krvnih zrnaca, koja su prevelika. To dolazi uslijed onemogućavanja pravilne sinteze DNK zbog manjka folne kiseline. Simptomi ovog problema su umor, slabost, glavobolja, nedostatak zraka, nemogućnost koncentracije i razdražljivost. Prvi znakovi problema s nedostatkom folne kiseline su ranice po ustima ili jeziku, gubitak boje kože ili noktiju, te rana pojava sijedih vlasi.

Slični postovi: