Ekstenzije trepavica puno koštaju, ali ovi savjeti su besplatni

Ako još uvijek nemaš ekstenzije tepavica, savjetujem ti da ih probaš bar jednom u životu. Iz iskustva mogu reći da je fantastičan osjećaj pogledati se u ogledalo i vidjeti taj zavodljivi pogled. Ni najbolja maskara mi nije dala takav rezultat! Moram napomenuti da redovito stavljam serum za rast trepavica i mogu se pohvaliti dugim i gustim trepavicama. Sve što mi je trebalo je maskara u 1-2 sloja i to je to. Ali za svadbu sam željela nešto bolje i to sam dobila uz pomoć ekstenzije trepavica!
U nastavku pročitaj nekoliko savjeta.Istraži salone koji rade ekstenzije trepavica. Odaberi renomirani salon i neka ti ekstenzije trepavica stavi licencirani kozmetičar ili kozmetolog. Raspitaj se koje ljepilo koristi (trebalo bi biti bez formaldehida). Uvjeri se da ne lijepe ekstenzije trepavica u komadu, već da lijepe trepavicu na trepavicu… Nakon dobro odrađenog posla maskara ti neće trebati.
Ekstenzije trepavica se ne bi smjele smočiti 24 do 48 sati nakon što se stave. Pokušaj ne raditi ništa u vlažnoj prostoriji. Ljepilo će se reaktivirati i može uzrokovati da ti trepavice izgledaju slijepljeno i grudičasto kao da je u pitanju stara i loša maskara.

Ekstenzije trepavica
Ne vuci ekstenzije trepavica. Svako povlačenje ekstenzije trepavica može oštetiti tvoje prirodne trepavice. Ako ih želiš skinuti, radije otiđi kod profesionalca da ti to odradi.
Pazi tijekom kupanja! Ne dozvoli da šampon, regenerator, neka teška krema ili bilo što na bazi ulja oslabi tvoje ekstenzije trepavica. Tijekom pranja kose zabaci glavu unazad ili se posluži malim trikom – nosi naočale za ronjenje tijekom kupanja.
Poslije tuširanja nemoj mijenjati oblik svojim trepavicama. Lagano počešljaj ekstenzije trepavica ili uključi fen na hladno, odmakni ga od lica i posuši trepavice kako bi se vratile na mjesto.
Ne smiješ zanemarivati svoje trepavice. Moraš jačati korijen trepavica kako bi bile jake i izdržale ekstenzije trepavica. Koristi serum za rast trepavica. Pomoći će dlaci da dulje ostane u folikulu i bude jaka podrška za ekstenzije trepavica.
Zabavi se! Koketiraj! Najbolja stvar kod ekstenzija trepavica je što svaki put možeš staviti trepavice drugačije duljine i debljine. Sve ovisi o tome za koju priliku ti trebaju i koliko novca imaš na raspolaganju. Maskara ti je uvijek dobar izbor ako nemaš novca ili ne želiš ekstenzije trepavica, a imaš i serume za rast trepavica koje daju fantastične rezultate u produživanju trepavica.

https://www.youtube.com/watch?v=PrTrVwTDRnU

Slični postovi: